torsdag 10 mars 2011

Snö och regn



Visste att det kunde snöa här i staden, men trodde att man hade varit med om det mesta i Norrland när man försökt skotta fram bilen och flängt runt på hustaket med stora snölassen. Men här plogade man gatan i natt och nu på morgonen är det 40 cm snö igen. Och nu har det slagit om och är ösregn. Räkna med att det är halt trots de mängder av salt som man strör ut.

Har också haft mitt första möte med den lokala sjukvården. Det vill säga varit hos ICAO:s läkare och för att få mina svenska recept förlängda. Enkel match tycke jag, men hej vad man bedrog sig. Det skulle till en riktig kontroll med blodprover och undersökningar innan hon var nöjd. Så förutom det besöket, så ska det nu till en specialistundersökning samt en massa blodprov. Läkaren tyckte kanske inte att jag såg riktigt frisk ut? Fick tid hos specialisten den 27 april, vi får se hur det stämmer in med vår resa till New York. Specialisten har sänt ett sex sidor långt dokument att läsa, försöka förstå och skriva under inför undersökningen. Nåväl det är bara att ligga i!!

I morgon fredag dyker sonen upp och blir den förste som provbor gästrummet där nere. Ska bli spännande att höra vad han tycker om Montreal och Le Plateau.

Sitter nu och filar på en liten historia på ämnet "Ödet" till vår skrivcirkel. Hoppas bli klar idag!

1 kommentar:

  1. Google Översätt kanske fixar läkarpapperet...

    Vi börjar komma i bås också nu. Garderober är senaste bidraget. Kvar är främst gardiner (skitkul tycker Ost), beklädnad bakom stenbänken (köket) och - naturligtvis - tavlorna:

    Men flyttlådorna i lägenheten är borta...

    Hälsningar

    A + E

    SvaraRadera