måndag 1 februari 2010

Ny restaurang

Det har kommit en "nygammal" restaurang i Knäppingsborgskvarteret. Det är restaurang Asken som tidigare låg på Broddgatan som återuppstått med delvis ny ägarkonstellation.
Eva hade beställt bord för en liten födelsedagsmiddag i fredags. Det var ju premiärkväll så det var absolut fullsatt både i restaurangen och i baren. Dom flesta som var där verkade vara i ålder 25-45 år, men dom släppte in gubbar också! Jättegod mat och trevlig personal, men inte direkt några svindyra priser heller. Var nog ganska medeldyrt skulle jag säga. Några större intrimmningsproblem kunde man inte se heller.
En överraskning var att när vi kom dit så fick vi en gratis dry martini. Den bjöd C-G Hurtig på, det visade sig att hans mågämne var en av ägarna! Hurtig hade fått nys på att Eva hade tänkt bjuda mig dit. Gratis är gott!!
Den här veckan blir en ganska stillsam vecka. Inga större kvällsaktiviteter förutom att jag på tisdagar ska börja med Yoga. Ska kolla vad det är och om det kan ha någon inverkan på min dåliga mage.
Återkommer med intryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar