torsdag 28 januari 2010

Inställt



Inte blev det någon spansk mat och vinkurs idag inte. Kursledaren hade blivit sjuk. Sådant kan man ju inte göra något åt men visst var det synd att det inte blev något.

Nåja, nu blir det ju ändå lite mat ikväll på ODD eftersom det är ämbetsmannainstallation.

Tog en liten promenad runt 5-öresbron idag och tog några bilder som eventuellt kan bli årets julkort. Som det hörs på namnet så kostade det 5 öre att passera bron under 40 och 50-talet. Många arbetare som jobbade på bruket bodde på andra sidan Strömmen och var tvungna att passera bron för att komma till fabriken. Fabriken som idag är Norrköpings konserthus, De Geer. Sedan finns ju också Flygeln och Värmekyrkan som tidigare var panncentral och som med sina 4 skorsstenar idag är världen största adventljusstake!

Nåväl, det har snöat en del sista dagarna så det var lite kämpigt för fåglarna i Strömmen. Jag hade med mig lite gammat bröd som uppskattades livligt och ljudligt. Det är faktiskt en hel del fåglar som man kan se, idag bl.a en svan och givetvis den vita ankan.

Nu ska det, som min vän Sture säger, dammslukas lite inför helgen och så ska jag skicka ett SMS och gratta sonen som fyller 31 idag ner i Serre Chevalier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar