onsdag 3 februari 2010

Yoga

Jaha, så har man varit på sitt första Yoga-pass.

Trodde nog att det skulle vara mera flummigt och filosoferande, men en del rörelser kände man faktiskt igen från Friskis och Svettis! Hade inget problem med andningen eftersom man har haft hjärtflimmer och då lär man sig att andas. Däremot var det sämre med balansen men det skyller jag, som allting annat som inte fungerar, på stroken för 1½ år sedan ;-)

Idag har Eva varit ute och åkt tåg lite längre än det var tänkt. Hon hade möte kl 10.00 i Stockholm och bokade om från 8-tåget till 7-tåget pga snö och vind. Hon kom fram 10.10! Många andra har haft det värre. I Norrköping går inga spårvagnar sedan klockan 9 i morse. All kollektivtrafik är stående och de som bor i ytterkanterna av samhället är helt avskurna. Det är ett elände när Norrlandsvädret kommer söder ut!

Men onsdagspromenaden och efterföljande lunch ställer man inte in. Så idag var vi som vanligt på restaurangskolan som John Bauer-gymnasiet har. Man kunde välja på förrätterna laxtoast eller svampsoppa och varmrätterna raggmunk eller laxwallenbergare och som efterrätt chokladpudding. Till detta avnjöts en mariestad öl. Priset? 90 spänn för 3-rätters och 30 spänn för en starköl. Man måste ju vara om sig och kring sig nu när man betalar mer skatt än de som jobbar!

Som vanligt gjorde vi en rad till kvällens trav på Solvalla, men trots att det ströks en massa hästar pga snöovädret, så blev det inga jättevinster.

Men onsdagen är ju till för att träffas, äta, dricka och tippa lite.


Och snart så sitter den, ja millionvinsten allså.....

1 kommentar:

  1. Du verkar verkligen ha fullt program. Lite av föredöme kanske när det är dags för mig? Mat och vinkurs verkar kul. Vi syns

    SvaraRadera