måndag 8 februari 2010

Rivning

Den här helgen har gått ut på att riva ut XP från den stationära datorn och lägga in Windows 7. Ja, det vill säga att Eva har grejat med det och jag har försökt förstå vad som pågår. Men nu är det mesta på plats. Det är några funktioner som inte fungerar bl.a de externa högtalarna och synkningen till min telefon. Sonyericssons telefon P1i börjar tydligen bli för gammal, den är ju nästan 3 år!!

Annars har det varit en lugn vecka med undantag för att det var Evas tur att bli sjuk. Men idag måndag är hon bättre och är på tjänstestället igen.

Igår var vi på Stadsmuséet och köpte tyg till Evas fyra arvsstolar. Det är det så kallade Norrköpingstyget, med bilder på stadens prominenta hus, typ rådhuset osv. Nu är stolarna hos tapetseraren och om några veckor får vi se resultatet. Våra beställda fåtöljer har vi inte sett röken av ännu, men nu börjar vi närma oss det nya utlovade leveransdatumet så hoppet stiger. Nu ser det lite ödsligt ut i lägenheten när både de gamla fåtöljerna och de fyra stolarna är borta.

I morgon är det skrivarcirkel igen och på kvällen Yoga. Sedan får vi hoppas att vår lärare i cirkeln om Spaniens mat och vin, är frisk till på torsdag.

På lördag ska vi upp till Bälinge kyrka för barndop. Det ska bli kul, inte bara för att Lena kommer med, utan också för att man får träffa släkten på något annat än begravningar!

Flickan ska döpas till Malva. Storebror heter Florian och föräldrarna är som sagt grönbiologer!

2 kommentarer:

  1. Eländigt lång tid att få stolarna. Men den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Hoppas tapetseraren är lite snabbare.

    SvaraRadera
  2. Kan man förvänta sig ett eller ett par bilder på härligheten när allt är på plats?

    SvaraRadera