tisdag 28 juli 2009



Tisdag 7 juli


Idag steg vi upp kl. 06.30 och åt frukost. Sedan började Eva att packa våra väskor.


Väskorna skulle vara vid hissarna kl 10.00 och hytten skulle vara lämnad kl 12. Innan dess så hade Eva fotograferat en del och jag vilat. Arbetsfördelning!


Efter vår lunch så satt vi bara och häckade i panoramasalongen i fören, till vi var framme i Bergen. Vi såg norra Europas längsta pontonbro alldeles utanför Bergen.


Väl framme så gick Eva av och hämtade vårt bagage, medan jag körde ut bilen från båten. Det tog sin lilla tid! Ganska tungrott!


Därefter så hittade vi Scandic city hotel Bergen där Eva bokat ett rum.Efter en promenad och en öl nere vid fiskmarknaden så åt vi middag på en ganska bra, men enkel restaurang.


Väl hemma så tog vi en sängfösare i baren på hotellet, surfade lite, kollade väder och kollade kartbok inför morgondagens fortsatta resa. Vart vi kommer vet vi inte i nuläget, bara att vi ska vara i Tällberg efter lunch på fredag. Det har regnat idag, men också varit lite sol och ganska varmt. Lite åska har hörts. Men vi är ju i Bergen, som förutom att det jämt regnar här, är Norges andra stad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar