torsdag 7 juli 2011

Semestervecka


Nu börjar det dra ihop sig till en veckas semester. Ja, det vill säga, det är ju bara hustrun som har semester rent formellt, men även jag tar lite ledigt från rutingöromålen.
Det ska bli roligt att komma hem till Norrköping även om det bara är några dagar. Man har ju hört talas om nya byggnader i centrum, nya restauranger och att club Wasa har öppnat igen. Ska också bli trevligt att sitta ute på altanen, eventuellt grilla och ta ett glas rosé.
En pilsner på Trädgår´n eller på Bishops med de vänner som är lediga är ju inte helt fel heller. Vi kommer ju hem på söndag, så den eftermiddagen blir nog mest vila. Enligt norska väderkanalen så ska det bli fint utesittarväder på måndag, så då tänkte vi nog traska ut och kolla läget i byn. Någon som är intresserad att följa med??
Ska också bli trevligt att återuppta en tradition, även om det bara blir en gång, nämligen onsdagspromenaden runt 5-öresbron med gubbarna. Lite mat och några pilsner, en som vanligt lite felaktig rad till onsdagstravet, samt lite skvaller om er som inte är med!
Nu ska jag traska ner till hamnen och äta en "hummerrulle" till lunch. Vädret är soligt och tempen runt 25, så man får väl ta på sig den italiensk/panamanska hatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar