tisdag 17 november 2009

Lite vinster och frack

Den gångna veckan har det blivit lite vinster, med betoning på lite. Dock har det flutit in 450 bagis på bomben i tisdags och 470 kr på V75 i lördags. Det var surt att åka dit på en Mantorpshäst med Claes Svensson, och gå miste om dryga 47.000 kr.
Men sådant är livet, det är bara att ta nya tag!

Har varit på sjukhuset och tagit lite prover. Ska till doktorn på torsdag morgon igen. Vi får se vad det för med sig. Dom var ju ner i mage och tarm och knipsade en liten bit kött att analysera.
Nya medicinen verkar dock fungera!

I lördags hade Evas loge besök av 15 systrar från Pargas utanför Åbo. Det var visning av gobelänger i stadshuset och sopplunch. På eftermiddagen möte med gradgivning och därefter middag för cirka 75 systrar.
Vi var fyra herrar, som iklädda frack, serverade vid middagen. Givetvis då med svart skjortbröst och svart fluga eftersom man ska ha det som serveringspersonal enligt Ribbing!
Efter väl genomfört värv så förärades herrarna var sin gul ros.

Den här veckan har lite olika saker i sitt sköte. Efter att ha höstat in pensionen den 19:e så är det alltså läkarbesök, följt av en kväll i nostalgins tecken. Meta och Sax har kallat ett antal gamla pensionerade gubbar och gummor till en helkväll med mat och dryck. Det blir en kväll i nostalgins och ljugandets tecken. Det finns ju inte längre några kravbilder, arbetsorder, affärsplaner (mer än det man ska handla på Coop), och rapporter, utan bara tyckanden och åsikter om sådant man idag egentligen inte vet något om, men givetvis har åsikter om!!
Och man behöver inte stå för konsekvenserna av det man sagt, under vinets rus, på jobbet dagen efter.

På fredagkväll är det ODD-läger där jag får min lägerring. Det ska bli kul!!

Städade föresten ibland gamla fotografier och hittade bilder från 60 och 70 tal. Vi såg lite annorlunda ut på den tiden kan man lugnt påstå. Många bilder från Timråtiden och på många finns Åke Söderlund och Maggan som hjälpte mig och Eva med mycket under många år. Kul bilder att titta på och skratta åt, men man minns ju givetvis mycket med lite saknad också.

Man börjar väl bli till åren!!

1 kommentar:

  1. Hittade korten från vår Danmarksresa här om dagen. Ska vi göra om den till våren?

    SvaraRadera