tisdag 19 juni 2012

Knappt två veckor kvar....

Den första delen av bohaget har redan börjat sin resa över havet mot Europa. Vi lämnade bilen i går till firman som ska fixa den första delen av resan ut till Halifax. Därifrån åker bilen, och vinterkläderna i bagageutrymmet, vidare mot Bremerhafen och sedan vidare till Göteborg där den ska tullas in.Sedan ska bilen hämtas i Stockholm, antingen blir det biltrailer upp dit eller så åker hela containern med tåg till huvudstaden.
Enligt flyttfirman så ska bilen vara i Göteborg den 8 juli, men sedan ska det till lite pappersexercis med tullen. Därefter blir det en ny exercis med Transportstyrelsen och bilbesiktningen för at få nummer skylt och registreringspapper i Sverige.
Men det ska nog lösa sig på något sätt. Hoppas att vi har bilen klar i slutet av juli eller i början av augusti. Det blir ju lättare att ta sig till golfbanan då.....

Det märks verkligen att det börjar dra ihop sig till hemresa. Ikväll kommer ägarinnan av lägenheten hit och vi ska räkna bestick och lakan, så att vi inte har dragit iväg med något. Ska bli roligt att se hur noga hon kommer att vara....

Annars har det varit några fina dagar, med Nordic Dinner Dance på lördagskvällen och en jättetrevlig utflykt och lunch tillsammans med Gerold och Louise i söndags.
Efter att vi lämnat bilen i måndags så kom Östen och hämtade mig så jag fick en sight-seeing i Beaconsfield med en god brunch invid kanalen.

Den här veckan så är det lite olika avtackningsluncher för Eva. Tror att det är många som tycker att det är synd att hon inte stannar lite längre.
Men nu har vi ställt in oss på att åka hem den sista juni och vad som sedan kommer att ske vet man ju aldrig.

Eftersom det inte blev den traditionella tvättstugan i måndags så fick det bli idag istället, plus lite städning så det ser fint ut när vi ska räkna bestick ikväll.

Men innan dess hoppas jag att jag har hittat någon pub som visar Frankrike- Sverige....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar