måndag 1 november 2010

Snart så...

På lördag morgon bär det av till Montreal för att titta på lägenheter. Flyget går redan 06.10 från Linköping så det gäller att ha tur både med väckarklockan och taxi. Tyvärr så blir det sedan 5 timmar i Amsterdam innan det andra skuttet över till Montreal dit vi kommer klockan 17.30 lördag lokal tid, dvs klockan 23.30 här hemma. Det gäller att vila lite på planet så man orkar ut och äta lite på lördagskvällen.
Mäklaren har mejlat och sagt att hon kommer och hämtar oss på måndag morgon vid 10-tiden. Hoppas att man har kommit lite i fas med tiderna då, men västerut brukar gå bättre än österut!!

Resväskan har vi tagit fram men än så länge är den tom. Vi ska ju bara vara där 6 dagar den här gången. Den riktiga flytten blir ju i början av januari om allt fungerar med papper och tillstånd

Annars rullar dagarna på som vanligt. Att man har resande kamrater är helt klart när det visar sig att den här veckan far ett par till Singapore och ett annan till Sydafrika. Hej och hå!!

En mycket lätt förberedelse har börjat inför årets glöggafton här hemma. I år är det 13:e gången som vi har glöggen med tillbehör, samt sång (nåja) och deklamerande. Alla utom två hade möjlighet att delta. Brukar bli en skön stämning runt bordet.


Och sedan börjar ju julen att närma sig. Såg att Mackmyra special 05 fanns ute. Då kan man ju alltid önska sig en sådan från tomten. 04:an var ju god!
Nu ska jag förbereda mig inför en liten pilsnerafton med lite gamla kompisar från LFV. Man måste ju lyssna in skvallret nu när man sitter på läktaren!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar