lördag 15 augusti 2009

Lägenhetsförsäljning och reseplanering


Veckan började som vanligt med hushållsnära tjänster enligt det som börjar bli en rutin! Måndag tvätt, tisdag strykning, onsdag promenad och lunch med Hr Sax. På torsdag tog vi faktiskt ytterligare en promenad (liten) och en lunch med kall öl. Fredag är ledig för ev golf. Fast det där med tvätt på måndag fungerar bara när jag inte spelar golf med Marita. Då blir det förskjutning i veckoschemat! Prioritering...


Hästarna springer så där halvbra. Det saknas oftast en vinnare för att det ska bli tusenlappar! Nu blev det 314 kr i onsdags och 22 spänn idag lördag.


Niklas ringde igår och hade sålt lägenheten i Trondheim. Fick gå ner lite i pris, men inget oroande. Skönt för honom, nu kan han helt koncentrera sig på det nya jobbet och sin nya lägenhet i Drammen. En trea på 75 kvm!! Så stort har han aldrig haft tidigare så det saknas lite möbler!!! Men IKEA finns två mil bort!


Idag har Lena bokat resa till Paris så hon och jag kan "göra" Paris, medan Eva sitter hela dagarna på möte i ICAO:s källare i norra Paris. Hotellet blev mycket dyrt pga högsäsong i Paris! Men resa och hotell är vår födelsedagspresent till henne. Nu får vi en vecka tillsammans att utforska olika museum och vattenhål. Lena kan ju dessutom franska!! Bra när man ska läsa menyer på kvällarna.


Eva är och spelar damtävling i Motala idag. SMS:ade att hon gått runt på 79 slag. Helt acceptabelt, men hon kan bättre!


Nästa vecka, onsdag till lördag, är det festival i Norrköping med SM i fyrverkeri. Massor av musik, uppträdanden, knallar, avstängda gator, indragna busslinjer och uteserveringar. Och fullt hugg för polisen naturligvis. Carina kommer hit och kanske även Folke. Syrran ska väl ut på stan och kolla in handväskor! Hon har några stycken hemma....

I kväll blir det grillad kyckling och lite rödvin. Det blir nog att äta inomhus för det mulnar på från väster.
I morgon kväll blir det revy på Knäppingsborg. Det är utomhus så vi hoppas på uppehållsväder.

1 kommentar:

  1. Jodå vi vet hur stor vinlagringsskåpet är (200 pannor). Kul att sonen flyttar till Drammen. Där har vi kamrater. Egentligen i Lier strax utanför Drammen. Vi kan tyvärr inte komma på kulturnatten för min mor fyller år till helgen. Vi åker dit och grattar. Ha det bra i Paris.

    SvaraRadera