måndag 23 augusti 2010

Mot september och hösten

Nu verkar det som de varma och ljumma kvällarna är slut. Kanske och förhoppningsvis så kan man få några kvällar till, när man kan sitta ute med tända stearinljus och ett glas rött.

Årets augustifest med vidhängande SM i fyrverkeri är över för denna gång. Alla knallarna har åkt iväg till nästa evenemang och gatorna är åter öppna för biltrafik. Årets upplaga drabbades tyvärr av lite regn då och då, men på det stora hela blev det en trevlig tillställning.

Annars rullar det på som vanligt med de hushållsnära tjänsterna och dagliga promenader. Nu har jag också spelat lite mer golf och det ser ut som om ryggen inte har något emot detta. Det känns ju extra bra nu när vi ska till Nynäshamn och spela Rullbollen för 31:a gången. Är alltid kul att träffa lite gamla kamrater nu när man är pensionär.
Apropå det, så ska jag, för första gången, delta i ett möte med Flyledarveteranerna. Det är besök på Flygvapenmuseet i Linköping och sedan middag på Scandic i Linköping. Mycket gammalt tugg lär det nog bli, speciellt eftersom jag övernattar, och kan vara uppe länge. Hustrun är i Bryssel!

Den som har lever får se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar