torsdag 1 juli 2010

Mot semester

Så är då midsommaren över och man börjar speja lite fram mot semester. Ja, det vill säga hustruns semester, för själv har man ju semester på alla soliga dagar och hushållsnära tjänster när det är lite mer risigt väder.

Tyvärr ser det ut att vara slutgolfat för sommaren. Fick läkarens utlåtande idag och det är diskbråck Fick det faktiskt på golfbanan innan spel (!) när jag skulle lyfta ut bagarna från bagageutrymmet. Kände att det drog till i ryggen men tänkte att det skulle ge med sig. Men si, det gjorde det inte, så på söndagen blev det besök på akuten. Nu är det sjukgymnast som gäller och smärtstillande så man kan sova. Just för tillfället går det dåligt med sovandet, men det ska väl gå bättre nu med "se-på-fan-piller" som tydligen är bra till gamla ledbrutna gubbar. Dock är det leverskador på gång om man samtidigt dricker för mycket alkohol. Så nu blir det en restriktiv sommar. Eventuell röntgen om tre månader. Det är ett helvete med idrottsskador!!

Annars rullar dagarna på och hustrun har gjort sin sista tjänsteresa innan semestern. Nästa resa är i september och det är det vanliga ICAO-mötet i Paris 4-5 dagar. Jag brukar åka med henne dit och strosa omkring på dagarna och kolla läget. Börjar hitta rätt hyfsat nu efter 5 gånger. Hoppas ta mig ut till travbanan och kolla in någon tävling. Bara för att kunna säga att man varit där!!! Någon som vill göra mig sällskap??

Så nu får vi väl se hur det går med resan ner till Italien om tre veckor. Diskbråck och bilåkning kan vara lite vanskligt om man inte är aktsam.

Vi håller tummarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar