måndag 7 juni 2010

Ny vecka

Så var det då en ny vecka. Hustrun har åkt till Bryssel men kommer hem i morgonnatt. Sedan är det bara en resa kvar innan sommaren börjar på allvar.

I helgen var det sedvanliga besöket med mormor i Rhodedendronparken. Otrolig färgprakt nu några veckor innan alla blommorna vissnar bort igen. Azalean blommade också i orange och gult. Inte helt fel det heller. Den doftar dessutom väldigt gott.

Efter promenaden blev det fika på Färgargården som vanligt. Inte så mycket folk den här söndagen på grund av Sveriges nationaldag och då var tydligen de flesta inne i centrum där det vankades gratis kaffe, pappersflaggor och ballonger.

Den här veckan ska användas till planering av helgens golfträff med våra vänner från Thailandsresan för 4 år sedan. Vi blir 16 stycken och det ska bli rundtur i Norrköping på fredagskvällen följt av middag på en Thairestaurang. På lördag blir det tävling och sedan grillat och prisutdelning hemma hos oss. Hoppas på bra väder när vi nu ska ha vår 5:e återträff.

Helgen därpå skall nyttjas till planering av sommarens resa till Umbrien. Ska bli kul att brumma iväg i mitten av juli och tillbringa dryga tre veckor på olika ställen i Europa. Fast en vecka blir vi ju stilla i Montone med pool och en vingård nära inpå.

Men innan dess är det ju midsommar som ska firas på golfbanan med goda vänner och sedan lite grillat hos oss.

Förra midsommaren fick vi avbryta golfspelat pga ösregn, halv orkan och när våra paraplyer sedan blåste sönder åkte vi hem. När vi kom till deras hus så låg flaggan på altanen. Linan hade blåst av! Så innan mat och drycker så fällde vi stången och renoverade linan, och så upp med allt igen!

Sedan blev det fest och många glada skratt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar