måndag 12 april 2010

Premiärer

Den här helgen har faktiskt bilen varit ute och luftat sig. I förra veckan fick den ju sommarhjul så nu är den lite roligare att köra. Vi åkte till Reijmyre glasbruk och shoppade några presenter till golftävlingen som vi ska arrangera för Thailandsgänget (16 personer) i juni. I år blir det ute på Söderköpings GK och samtliga utom en (som ska springa Broloppet) har aviserat att dom kommer. Det ska bli roligt. Har lejt in en broder från logen som ska guida oss runt Norrköping. Runt golfbanan får vi klara oss själv!

Sedan blev det premiär för Eva och mig att besöka Vingåkers outlet. Och där var vi ju inte precis ensamma! Väldigt mycket folk och full parkering. Men märkesvaror för halva priset drar ju förstås. Men det är ju klart, direkt billiga grejor ser man ju bara i fyndtältet. Gant skinnjacka var nedsatt från 8.000 till 3.500. Den var snygg men ändå...
Etonskjortor kostade en femhundring, går väl på runt 1200 i fina butiken.

Idag har jag faktiskt varit ute och promenerat på golfbanan. Den ska öppna nu till helgen. Såg ganska bra ut. Givetvis var det lite tunt med gräs här och där men på det stora hela såg det bra ut. Premiärslog faktiskt på rangen i söndags. Rangen, shoppen och restaurangen har redan öppnat. Ganska mycket folk och massor av fåglar, bland annat två hägrar.

Ikväll är det premiär för IFK hemma mot Öster. Får se om det blir något besök. Just nu är det riktigt trevligt i solen men ikväll blir det nog lite kallt.

Eva är i Bryssel så det blir nog uteätande några dagar.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar