tisdag 20 april 2010

Från härdsmälta till aska

Tänk vad en vulkan på Island kan ställa till. Eller som en islänning sa i TV : "Först orsakade vi en härdsmälta i ekonomin för Europa, sedan ett vulkanutbrott som stängde all flygtrafik. Folk ute i Europa måste verkligen hata oss"! Men vem kan hata människor som kan bo på glödande magma och tagit fram så fina hästar?!

Hoppas att LFV och Swedavia hunnit serva och underhålla sina tekniska prylar, samt städat och uppdaterat sina skrivbord och gamla pärmar. Nu när flygledarna och de övriga inte haft så mycket att göra menar jag.

Här hemma gjorde askan att hustrun inte kom iväg till Bryssel den här veckan och eftersom båda barnen är här och hälsar på, så fick vi alla fyra ett par kvällar tillsammans. Till och med ett glas vin på måndagkvällen blev det, inte helt fel det heller!!

Nu blir det ett besök hos gamla mormor 96, och sedan ska barnen (27 och 31!) iväg på ett informationsmöte med skattemyndigheten om hur man startar egen firma.

Ibland faller äpplet en bit från trädet!

1 kommentar:

  1. Tja, jag vet inte jag om det fallit så långt det där äpplet. Både du o Eva har väl födgeni och framåtanda och det är väl det egna företagare behöver initialt. Kram till er alla fyra.

    SvaraRadera